Huwelijksaanzoek

Op 27 december 2019 hadden wij een high-tea bij de Burj Kalifa gepland. We wilden eigenlijk met kerst gaan, maar er waren geen high-tea tickets meer beschikbaar voor die dagen.
Kinderwagens mogen niet mee naar boven, dus voor mij hoefde het niet echt. Joeri wou er graag naartoe dus zijn we teruggekomen met de draagzak mee. 

Uiteindelijk snapte ik waarom Joeri zo graag naar de Burj Kalifa wou. On top of the highest building ben ik ten huwelijk gevraagd en natuurlijk heb ik JA gezegd. Dit maakte onze eerste familie vakantie natuurlijk extra speciaal. Al kregen we daarna een discussie en eindigden we bij de mac Donalds, waar we door alle drukte ook nog ons tafeltje deelden. Was het heel gek dat ik dacht dat hij wat meer had geregeld? Achteraf kunnen we hier zo omlachen, maar op dat moment kon ik hem wel wat.

De ring had hij een dag van tevoren gekocht bij de Souk Madinat. Ik vond al dat hij zo lang naar de toilet was, terwijl die voor mij gevoel toch wel dichtbij was. Dit is wel echt typisch Joeri, er niet over nadenken, gewoon doen. Mij kennende, zei hij dat ik toch altijd alles liever zelf uitzoek en hij anders toch weer de verkeerde zou kopen. Wat kent hij mij, en vooral zichzelf, gelukkig al goed.

Hij dacht ook leuk ik vraag daar gelijk een fotograaf om foto’s te maken. Wist hij veel dat ze een paar honderd euro vroegen voor één foto. Hier kom je pas achter als je naar beneden gaat, dus zorg ervoor dat je zelf genoeg leuke foto’s maakt. Jullie snappen natuurlijk wel dat wij daar geen foto’s hebben gekocht. Het gaat tenslotte om het moment zelf wat wij met ze drietjes hebben gedeeld.

Over het zelf uitzoeken van mijn ring had hij wel gelijk. We zijn naar Antwerpen gegaan en hebben bij Carat mijn droom verlovingsring uitgekozen. Waarvan ik eerst dacht dat ik een ander type wou, was ik opslag verliefd op die ik nu heb. Dit is dus niet de ring die jullie hierboven op de foto zien. Wel een wonder dat het de juiste maat was.

Onze planing voor nu is om in de winter van 2022 te gaan trouwen. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en zal jullie hier ook in meenemen. Wat komt er toch veel bij kijken!

Liefs,
Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *